Agenda Zatražite prezentacije Prijavi se na workshop Tlocrt prostora Pišite nam

Poveži se
s vrhunskim stručnjacima.

09-11. Oktobar Banja Luka

0911. okt*bAr
Banja_Luka
Dana
:
Sati
:
Minuta
Lanaco entrance svg image

TechHosted je godišnja IT konferencija koja okuplja stručnjake iz gotovo svih oblasti IT industrije.

Kroz proteklih deset godina izrastao je u snažnu platformu za poslovnu komunikaciju u regionu i postao sinonim za inovacije, dijeljenje znanja, otkrivanje mogućnosti za rast i razvoj, partnerstvo i liderstvo.

Ekspertiza
kakvu trebate

Ekspertiza
kakvu_trebate

Na predavanjima, panel diskusijama i radionicama, predstavnici globalnih kompanija i keynote govornici, pružiće vam tehnička i iskustvena znanja i predstaviti najnaprednija rješenja, alate i tehnologije koji mogu uticati kojom brzinom napredujete kao organizacija i krećete se prema željenom uspjehu

o TechHosted konferenciji rekli su

Daniel Kostadinović Muehlbauer

Kao jedna on najvećih IT kompanija Lanaco i TechHosted konferencija sa sigurnošću obogaćuju IKT biznis scenu u BIH. Organizacija konferencije je na visokom nivou, sa iskusnim i zanimljivim predavačima i moderatorima. Svakako već pratite trendove i nove tehnologije, tako da je konferencija već na visokom nivou.

Slobodan M. Dragičević, dipl. ing. Privredna komora Republike Srpske Rukovodilac IT Centra PKRS i glavni projektant Sekretar granskog udruženja za IKT tehnologije

Tech Hosted konferencija je veoma značajna za stručnjake koji se bave informaciono-komunikacionim tehnologijama u kompanijama i institucijama u zemlji jer je to događaj koji pomno prati trendove. Konferencija stručnjacima daje posebnu stručnu i vrhunsku ekspertizu svjetskih vendora kao glavnih aktera na poljima planiranja, primjene i implementacije savremenih rješenja i budućih stručnih i komercijalnih tendencija u ICT sektoru. Ujedno, ovo je mjesto za povezivanje i razmjenu iskustava učesnika, stručnjaka i predstavnika vrhunskih ICT kompanija i po tome je Tech Hosted konferencija jedinstvena na našem prostoru. Najznačajnija vrijednost ove konferencije leži i u konceptu Konferencije čija agenda uključuje animiranje studenata i mladih osoba usmjereno opštoj društvenoj koristi i korporativnoj odgovornosti kompanije Lanaco.

Srdjan Bjelić Mtel a.d. Banja Luka

Dolazim na Tech Hosted, zadnjih nekoliko godina. Ovaj segment promocije IKT rjesenja, jedan je od najreprezentativnijih druženja, učenja i ostvarivanja konekcija u BIH. Prisustvovao sam raznim sličnim skupovima u regiji i Evropi, mogu konstatovati da je organizaciono na nivou evropskih IKT skupova.

Boris Kovačić Agencija za lijekove i medicinska sredstva BiH

Profesionalno organizovano, sa lijepim ambijentom i ljubaznim domaćinima. Lanaco je jedna od kompanija u BiH koja prati svjetske trendove i prezentuje nove trendove domaćem tržištu.

Naši Partneri 2023

lenovofortinethp-enterprisehpe-aruba-networkingcisco-partnercloudflareveeamvmwareoraclekasperskygroup-ibdatatekdell

Prijatelji konferencije

delldelldelldelldelldelldelldell

Medijski prijatelji

delldelldelldelldelldelldelldelldell

X TIMES
GREATER